Pannenkoekjes
E-nummer-, gluten-, ei- en suikervrije pannenkoekjes
Als Rosanne thuis is maakt ze vaak dit superlekkere recept. Omdat mn favoriete havermout-met-wortel-ontbijtje me niet meer zo smaakt, vandaag dit gemaakt:
Nodig (voor 2 porties):
Voor de pannenkoekjes:
90 gr gemalen (glutenvrije) havermout
240 ml havermelk
1 banaan
Beetje kaneel
Beetje kokosolie om in te bakken
Voor de topping:
Bevroren vriesfruit
Beetje gekookt water
Evt
Beetje Griekse yoghurt
Blauwe bessen (bio)
Pecannoten
Chiazaad
Hennepzaad
Stukje banaan
Ingredienten voor de pannenkoekjes door elkaar mixen (evt eerst banaan pureren) en dan in 2 porties van 4 stuks, rustig laten garen in de pan.
Bevroren vriesfruit met wat gekookt water pureren met staafmixer.
Rest kun je naar wens invullen.
Succes!