Voorlopige uitslag biopten

donderdagmiddag 30 juli
Samen op gesprek voor de uitslag van de biopten… retespannend.
Je kent het wel uit de film, stel aan de ene kant van de tafel, arts aan andere kant en zegt: ja, je hebt borstkanker.
Alleen is het nu echt en geen film.

De tekst die ik later die dag aan vrienden en familie heb gestuurd:

Even per appje een update:
Vanmiddag naar het ziekenhuis geweest, afspraak ging dus door: uitslag idd borstkanker. Type 2, (type 1=traag, 2=normaal en 3=snelgroeiend) type IDC voor als het je wat zegt.😂😂
Afwachten soort, en type, hormonaal of niet. Morgen dan dus MRI en mede met uitslag MRI word ik dinsdag besproken in het team en hoor ik woensdagochtend het behandelplan. Hopelijk vallen alle poppetjes de goede kant op. Wat ze positief vinden is dat er bij echo geen foute klieren in oksel zijn gezien. MRI zal ook uitsluitsel geven over de grootte, door al het weefsel eromheen kan het nu in elkaar gedrukt zijn, nu 11 mm maar dat is dus ook afwachten.
Vooruitlopend op alles, mocht er niks in oksel zitten en geen andere plekken in borst, én omvang dit formaat, zal WAARSCHIJNLIJK iets worden als borstbesparende operatie en bestralingen en evt hormonen. Maar dan kijk ik in de toekomst. Gaf duidelijk aan of totale borstverwijdering niet beter is, maar daar waren ze totaal ‘tegen’. Maar goed dat is voor later. Hopelijk is het zo duidelijk???
Wordt vervolgd😘

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *